HTML

Ez itt a Liberális Fiatalok Egyesületének kampányblogja

2013.12.03. 12:11

Ezen a blogon követheted, hogy mi, a LiFE tagjai hogyan keresünk tizenhatezer ötszáz magyarországi állampolgárt, akik aláírásukkal ki akarnak állni a szabad és sokszínű média mellett. Mindezt egy európai polgári kezdeményezés keretében tesszük, nyolc magyarországi és megszámolhatatlanul sok európai szervezettel együttműködve.

Ez a kampány tehát egy európai szintű kampány, aminek célja, hogy megakadályozzuk, hogy az EU-ban bármely érdekcsoportnak túlzott politikai vagy gazdasági befolyása legyen a média fölött. Se a jobboldal, se a baloldal, se a liberálisok, se a konzervatívok, se az öregek, se a fiatalok, se a gazdagok, se a szegények, tehát SENKI ne dominálja szét a médiát.

És hogy mi kik vagyunk?

Mi vagyunk a Liberális Fiatalok Egyesülete, egy pártoktól független civil szervezet, amelynek célja, hogy újradefiniálja a hazai liberalizmust, így adva új lendületet a szabadság és tolerancia eszméjének. Az egyszerű sörözésektől a vitaesteken át egészen a szakmai konferenciákig minden rendezvényünkkel  egy befogadó és sokszínű közösséget igyekszünk létrehozni, nagyon szeretjük a párbeszédet, és úgy általában is támogatjuk Magyarország és Európa fejlődését.

Ebbe a kampányba is ezért léptünk be. Nem titkolt célunk, hogy a felhívjuk a figyelmet a média fontosságára a modern politikában, a sajtó sokszínűségének és szabadságának kérdésére és az átlátható közbeszéd szerepére egy jól működő demokráciában. Mindehhez pedig az európai polgári kezdeményezés eszközét használjuk fel könyörtelenül.

 

Lájk! Tetszikelés! Pluszegyezés!

 

 

komment

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása